A COVID-19 vakcina hatékonysága elképesztően alacsonynak bizonyult az Medical Journal szerint

A Lancet Medical Journal: COVID VAX hatékonyság: 0,84% (kevesebb, mint egy százalék!)

A világ legtekintélyesebb orvosi folyóirata, a "The Lancet" közzétett egy tanulmányt, amely szerint a COVID-19 "vakcina" csak 0,84%-ban hatékony... ...azaz kevesebb, mint egy százalékban!

A való világban ezt a közvélemény valószínűleg úgy fogja értelmezni, hogy a vakcina egy óriási időpocsékolás. Ráadásul, ha a nagyközönség mérlegeli a stroke, a vérrögök, a szívroham és a halál bizonyított és nagyon is valós KOCKÁZATAIT, amit ez a vakcina jelent, akkor csak a legbolondabb emberek vennék be.

Itt egy közvetlen link a The Lancet weboldalára és a tanulmányra. Ha a tanulmányt valahogyan "nem publikálják", van egy letöltött példányunk, amelyet fel fogunk tölteni a szerverünkre, hogy a nyilvánosság továbbra is elolvashassa.

A THE LANCET által közzétett tudományos kutatási cikk elolvasásához kattintson IDE.

___


https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/the-lancet-medical-journal-covid-vax-efficacy-0-84-less-than-one-percent

Hivatkozás

https://www.thelancet.com/action/showPdf?pii=S2666-5247(21)00069-0

 


Ha tetszett ez a cikk, talán fontolóra vehetné, hogy ADOMÁNYOZZON az ÖRDÖG ÜGYVÉDJE számára. Szerkesztőink teljesen önkéntesen dolgoznak. Olvasóinktól függ, hogy rendszeres vagy egyszeri befizetésekkel segítsék munkánkat.
Adományozni itt lehet. Köszönjük.


Megosztás

Kapcsolódó