A nanobotok vasat lopnak a vérből?!

A nanobotok vasat lopnak a vérből?! Vajon a mágneses hidrogél fejlődése megmagyarázhatja-e a COVID vax mágnes jelenségét, különösen azért, mert a tanulmányok elismerik, hogy mágnesesen aktiválható és távolról vezérelhető a Smart Grid segítségével?

Tudomásom szerint Jim Stone volt az első, aki ezt a történetet nyilvánosságra hozta. Elméletét érdemes megfontolni.

Azt mondja, hogy bármit is injektálnak, vagy erősen fémes, vagy intenzív mágneses teret generál - ez elegendő ahhoz, hogy vonzza az átlagos hűtőmágnest, amikor az oltás tűje nagyon kicsi.

Hogyan lehetne a COVID nem oltóanyagban található apró mennyiségű folyadék elég mágneses ahhoz, hogy vonzza a mágnest az emberi bőrön?

Úgy gondolja, hogy az injekció nanobotokat tartalmaz, amelyek hemoglobint (egyfajta vas-oxidot) gyűjtenek vagy lopnak el a vérből valamilyen anyag felépítése érdekében.

Ez nagyon is lehetséges, tekintve, hogy az első, fent idézett tanulmány arról tárgyalt, hogy a mágneses hidrogél vas-oxid alapú részecskékből állt. Jim azt írja a  webhelyén :

"Azt hiszem, bármi is volt a mágneses vakcinában, valamiféle önmagát replikáló nanotechnológia volt (chipet nem injektáltak), hanem egy nanotechnológia volt, egy csomó nanobottal, amelyek az injekció beadásának helyén a karban építenek szerkezeteket, amelyek mágnesesek. A vaxhoz használt tűk túl kicsik egy ID-chiphez, és egy ID-chip, még teljes méretben sem, valószínűleg nem lenne elegendő a mágnes vonzáshoz.

Ha a nanobotok mágneses szerkezetet építenek a testben, akkor ezeknek a nanobotoknak együtt kell működniük azzal, amellyel a test rendelkezésére áll. Az egyetlen könnyen hozzáférhető mágneses fémforrás a szervezetben a vér hemoglobinja, ahol egy nanotechnológiai eszköz vasat kaphat ahhoz, hogy valamit építsen. Nem hiszem, hogy önmagában egy 1CC vagy annál kisebb lövés mágnesessé tehette volna az embereket. NAGYON mágnesesek, ami azt jelenti, hogy bármi is legyen a bőrük alatt, a történésnek a saját testéből kellett származnia, ha egy mágnes közvetlenül a bőrén keresztül tapad rá.

Először arra gondoltam, hogy csak a lövés lehet, és hogy a hatás megismeréséhez neodímium mágnesre van szükség. De a közönséges kerámiamágnesek és a rugalmas hűtőmágnesek is működnek, és erősen működnek, gyakran 4 hüvelykes területen. Ez nem fránya hatás. Valami komoly dolog folyik ezzel, ami azt jelenti, hogy a testet arra utasítják, hogy építsen valamit, ami fémes vagy mágneses teret bocsát ki.

MI VAN, ha az összes vérrög létrejön, mert a lövés egy csomó nanobotot szabadított fel, amelyek megtámadták a vért, hogy ellopják a hemoglobint, hogy építhessenek valamit az injekció beadásának helyén? Ez nem egy "mi van, ha".

Végső gondolatok

Az egyik  legutóbbi, Alex Newmannal készített interjúban Dr. Carrie Madej  megvitatja, hogy az ezekbe a COVID nem oltóanyagokba ágyazott nanotechnológia miként képes egy igény szerinti  gyógyszer-szállító rendszerré válni.

„Igény szerint” azt jelenti, hogy valaminek működnie kell, ezért a kérdés: mi váltja ki? pH? Egy bizonyos  gyakoriság ? 5G? EMF?

Bármi is legyen ez a fém vagy mágneses anyag a bőr alatt, minden bizonnyal valamiféle  bioszenzor, amelyet jelek fogadására és továbbítására terveztek.

Valóban történelmi időket élünk, és szemtanúi lehetünk annak, hogy emberek milliói, vagy akár milliárdjai tömegesen alakultak át Emberi 2.0-vá - transzhumánokká - bennük szintetikus technológiával.

Ahogy mennek manapság a dolgok, ez lesz az első ilyen beágyazott technológia, és nem is az utolsó.


Ha tetszett ez a cikk, talán fontolóra vehetné, hogy ADOMÁNYOZZON az ÖRDÖG ÜGYVÉDJE számára. Szerkesztőink teljesen önkéntesen dolgoznak. Olvasóinktól függ, hogy rendszeres vagy egyszeri befizetésekkel segítsék munkánkat.
Adományozni itt lehet. Köszönjük.


Megosztás
Értékelés:
(0 szavazat)

Kapcsolódó