Ki éli túl az oltóanyag-holokausztot? Kiemelt

Ki éli túl az oltóanyag-holokausztot? (David Dees illusztrátor ihletett látnok volt. Vegye figyelembe a Biden 2020 gombot a zombin.) David Dees

5 éven belül a választással vagy kényszerből oltottak 80% -a legrosszabb esetben halott lesz, és legjobb esetben halálosan megsérül a prionok, a tüskefehérjék, a transzhumanista DNS-be átalakított Messenger RNS miatt; anafilaxiás sokk, a tüdő bénulása, halálos véralvadás, valamint az abortált magzati és állati szövet koktélja, amely vírusokat tartalmaz, beleértve az AIDS-et is. Ugyanaz a módszer, csak még több fájdalom.

Jogi nyilatkozat - Természetesen remélem, hogy Steven Fishman téved. De azért teszem közzé, mert félek, hogy nem. Filozófiám az, hogy  imádkozzunk a legjobbért, de készüljünk fel a legrosszabbra.  

Charles Darwin 1859-ben,  „A fajok eredete” című könyvében kijelentette, hogy csak a legerősebbek maradnak életben.  

De az oltóanyag-holokauszt idején az erőt a kérdések kutatása, alapos tájékozódás, a valódi tudomány követése és annak ismerete adja, hogy miként lehet legyőzni a démonok támadását a kormányban és a médiában.

A politikának már kevés köze van ehhez a kérdéshez. A 45. és a 46. elnök egyaránt tönkreteszi a versenyt - látva, melyikük szerzi a legtöbb elismerést a „Warp Death Operation” -ért. Lánchalál-művelet.

 

Szembesülés a valósággal: 5 éven belül a választással vagy kényszerrel oltottak 80% -a legrosszabb esetben halott lesz, és legjobb esetben halálosan megsérül a prionok, a tüskefehérjék, a transzhumanista DNS-be átalakított Messenger RNS miatt; anafilaxiás sokk, a tüdő bénulása, halálos véralvadás, valamint az abortált magzati és állati szövet koktélja, amely vírusokat tartalmaz, beleértve az AIDS-et is. Ugyanaz a módszer, csak még több fájdalom.

De nem az „oltottakról” beszélek. Ők a sétáló halottak. A „vakcinára” nincs gyógymód, mert ez nem „vakcina”, hanem Bill Gates és a Big Pharma kísérleti eugenikai depopulációs génterápiája, amelyet a „sürgősségi felhasználási engedély” leple alatt exportálnak.  

Ügyesen megtervezték, hogy az emberek olyan „vonzó” dologra vágyjanak, amely megöli őket. És a vég [számukra] nagyon közel van. Az életbiztosító társaságok már arról beszélnek, hogy nem fizetnek az oltottaknak. Az őrültség, a butaság vagy a hiszékenység nem kompenzálható!

dees789.jpeg

Nekünk, a be nem oltottaknak kell védelmet keresnünk a sétáló halottak ellen. Idősebb srác vagyok, aki csodálja a gyönyörű nőket. De ha egy Victoria's Secret modell vagy egy James Bond lány azt mondaná, hogy “beoltották”, akkor pokolian menekülnék előle!  

Az üldözött „be nem oltottak” felébrednek. Az olyan hősök és hősnők, mint Mike Adams egészségőr, Dr. Christiane Northrup, Dr. Carrie Madej, Dr. Simone Gold, Henry Makow és mások a fény jelzőőrei, akik egy napon hamarosan a „Vaccine Holocaust Sainthood” birodalmába kerülnek. Megmentve azok életét, akik hajlandóak hallgatni és követni az igazi tudományt, nem pedig Dr. Phony Fauci őrületét és a tömeggyilkosokat.

 

Miért írom ezt az írást? Mert nekünk, a „be nem oltottaknak” védelemre van szükségük ŐELLENÜK És „ŐK” -ön mindazokat értem, akik most a Messenger RNS-fertőzésüket terjesztik a „Hullás” nevű frekvenciaátvitel egyik formáján keresztül. Dr. Sherri Tenpenny hihetetlen kutatásokat végzett ebben a kérdésben. A „fertőző” még finoman sem írja le, mi az. 

Párok ezrei elválnak a probléma miatt. A családok szétválnak. Az elme polgárháborújában vagyunk, amelyet végül megnyerünk, mert nem mi leszünk azok, akik mind holtan végeznek, mert tudjuk, mi történik körülöttünk, és nem!

Remélem, hogy valaki egy olyan pólót tervez, amely a következőt írja: "Ha beoltották, akkor maradjon távol tőlem!" Legalább százmillióra van szükségünk jelenleg !

Azokért, akiket beoltottak, nem tehetünk semmit. Nincs gyógymód. Halálos betegek, és meghalnak. A legtöbben még nem tudják, de mindannyiukat eltalálja, mint egy darab tégla.  

A mi társadalmunk összeomlik. Pénzrendszerünk, a „nagy visszaállítás”, ahogy a globalisták nevezik, javában zajlik. A Federal Reserve kötvények amúgy sem érnek semmit, mert adósságjegyek, és adóssággal soha nem lehet törleszteni adósságot. Az ingatlanértékek zuhanni fognak, és az eddigi legnagyobb lakhatási összeomlásba kerülnek, mert a halottak nem adják el házaikat, és az oltatlan túlélők kereslete nullára fog csökkenni!  

Végül is vásárolna egy Oltóhalál-házatSzóval, jó üzlet? Azt hiszem, a temetkezési vállalkozás: rengeteg kereslet van ott; de győződjön meg róla, hogy aranyban vagy ezüstben fizetnek, még sh-coinokban sem, mert a bankrendszer összeomlik.

Tehát miért ez a „darwini természetes szelekció?” Mert egyikünk sem, a „be nem oltott”, soha nem akar egy kéznyújtásnyira lenni a halottaktól és a haldoklóktól.  

Elgondolkodtál már azon, hogy miért gyártották a „The Walking Dead”  tévésorozatotA kreatív elmék egy kaszttársadalom gondolatát akarták kipróbálni, ahol csak azok az emberek, akik ép eszűek, képesek felfogni az igazságot, valamint azok, akik képesek értékelni a valódi adatokat a hazugság, a kormányzati-hamis elbeszélések és a média futóhomok helyett "darwini túlélőként" fognak megjelenni.

Bill-Gates-Vaccines-366x282.jpeg

Az „emberi faj megnyerésének” egyetlen módja az, hogy elkerüljük a „vakcinát”, mint a pestist [mert ez az]! Aki valaha hitt egy „oltásban” egy magasabb hatalom helyett, valószínűleg megérdemli, hogy feláldozza agyát, szívét és tüdejét Bill Gates-nek a Georgia Guidestones feneketlen gödrében, amelyet imád, és 500 millió főre kötelezi az emberi populációt. vagy kevesebbre, ezért akarja, hogy a 7 milliárd többi része elhulljon!

Ezt nem azért írom, hogy megijesszelek [bár a közelgő terror tudatában kétségkívül jó dolog], hanem inkább azért, hogy biztonságban és életben tartsalak benneteket! Még akkor is, ha azt jelenti, hogy soha ne szállj repülőgépre, vagy ne menj el egy sporteseményre vagy egy boltba fekete pénteken, tartsd magad távol az oltottaktól - hacsak nem médium vagy, és fel tudod ébreszteni a még épelméjű oltottakat „juhságukból”.

Utálok szívtelennek tűnni, de hagyd, hogy a természetes szelekció menjen végbe, és miután öt éven át minden temetésen sírgödröket látunk, mi ép eszűek harci esélyekkel küzdhetünk a föld örökléséért.

A jó hír az, hogy a  Walking Dead  végül meghal. Bocs, ha szeretett ember volt. A tévésorozatban is volt bánat és szívfájdalom.

És remélem, hogy mi, a be nem oltottak és a „soha nem oltottak be” virágzunk és gyarapodunk elég sokáig, hogy valódi igazságot láthassunk, ahol Bill Gates, Dr. Fauci és a globalisták az „[mRNA]” Modernában, Pfizer, Johnson & Johnson, valamint a náci-Zeneca bíróság elé áll és elítélik őket a nürnbergi stílusú eljárásokban, majd lassan leeresztik forrásban lévő kénsavas kádba, hogy kompenzálják az emberek milliárdjainak halálát. És ezt kívánom nekik boldogan és a legkisebb harag nélkül, finom szarkazmussal.

 

Legyen biztonságban, egészséges és tartsa távol magát a Walking Dead-től!


Ha tetszett ez a cikk, talán fontolóra vehetné, hogy ADOMÁNYOZZON az ÖRDÖG ÜGYVÉDJE számára. Szerkesztőink teljesen önkéntesen dolgoznak. Olvasóinktól függ, hogy rendszeres vagy egyszeri befizetésekkel segítsék munkánkat.
Adományozni itt lehet. Köszönjük.


Megosztás
Értékelés:
(0 szavazat)

Kapcsolódó