Dr. Carrie Madej: Milyen hatással vannak genetikai kódunkra az mRNS-vakcinák? Kiemelt

Dr. Carrie Madej: Harc az emberiségért. Milyen hatással vannak genetikai kódunkra az mRNS-vakcinák?

Dr. Carrie Madej vakcinakutató két nagy klinika vezetőjeként dolgozott az egyesült államokbeli Georgiában és elmondja, hogy az új kísérleti vakcinák hogyan képesek megváltoztatni DNS-ünket, hogy a vírus egy részét a szervezeten belül állítsa elő, amire korábban soha nem volt példa. Nem tudni, hogy a szervezet mennyi időn keresztül termeli majd ezt a genetikai anyagot, és azt sem, hogy ennek milyen következményei vannak.

Ugyanakkor nem csupán erről van szó, mert a terv az, hogy hibridekké változtassanak bennünket, az embereket összekapcsolják a mesterséges intelligenciával és a globális ellenőrzési hálózatokkal. Ez a transzhumanizmus kezdete, melynek során „ember 2.0”-vá válunk… és amely megszünteti önállóságunkat és azon globalista technológia vállalatok rabszolgáivá tesz, amelyek úgy tudnak majd irányítani minket, hogy észre sem vesszük.

A doktornő figyelmeztet rá, hogy amennyiben nem a természetből származó szintetikus anyag kerül be az emberi génkészletbe, akkor ennek a szintetikus egység szabadalomnak a tulajdonosa az adott személy tulajdonosává válik részben vagy egészben.

Ébredjünk fel és ne hagyjuk, hogy kísérleti nyulakká tegyenek ebben a kísérletben, amelynek célja, hogy végezzen az emberi fajjal és megfosszon minket emberekként megillető szabadságunktól és jogainktól.

 
 

 

 

Videó


Ha tetszett ez a cikk, talán fontolóra vehetné, hogy ADOMÁNYOZZON az ÖRDÖG ÜGYVÉDJE számára. Szerkesztőink teljesen önkéntesen dolgoznak. Olvasóinktól függ, hogy rendszeres vagy egyszeri befizetésekkel segítsék munkánkat.
Adományozni itt lehet. Köszönjük.


Megosztás

Kapcsolódó