Lidérces jövő - Szerinted túl pesszimista?

A legrosszabb eset. Steven Fishman bemutatja lidérces jövő. Szerinted túl pesszimista?

Ha nem, íme néhány előkészület a legrosszabb esetre. 

Az élet a Föld bolygón SOHA nem lesz jobb,  MINT ITT, MOST, MA.

Nem hiszel nekem? Olvass tovább.

Nem csak arról van szó, hogy a lassú halálú joltás okozza a MITOCHONDRIAL RÁKOT a tüskefehérje citokin viharokból és a prionokból, amelyek a tüdődből, a szívedből és az agyadból az utolsó megmaradt oxigénmolekulákat egy agonizáló 5 [max. 10] éves periódus alatt szívják fel a szúrástól a sírig.

Nem csak azokról az őrült marhaprionokról van szó, amelyek megrázó, őrült őrültekké változtatják a quackccinált embereket a sétáló halott leprák földjén való utazásuk során, sokkal több ennél…

A Colonial Pipeline szabotázs ransomware-feltörése csak egy aprócska próba az elkövetkezők számára.

„Mit fog csinálni”, amikor a teherautók mind leállítják az élelmiszerek szállítását a helyi élelmiszerboltba vagy a Wal-Martba?

Amikor a benzin ára 100 dollár / gallon a hiper-infláció miatt, és nincs olyan teherautó, amely akár literenként 10 000 dollárért is eljuttatná a gázt a helyi szervizbe.

Amikor nem jut hozzá digitális pénztárcájához, hogy bárhová eljuthasson Bitcoins vagy Dogecoins jeleihez, mert a bankok és a brókercégek mind le vannak zárva a [nem túl] nagy visszaállítás miatt?

Amikor az ATM-géped elkezd nevetni rajtad és mutatni az ujját?

Amikor MINDENKI munkanélküli, függetlenül attól, hogy halálbüntetést kapott-e, vagy akár sok tucat maszkot visel az oxigénhiányos arcán, mert nincs munka vagy pénz, amivel fizethetne?

Mit fog tenni, amikor már nincs áram vagy gáz az otthonában, és télen halálra fagy vagy nyáron szét sül?[Ezért szeretem a dél-kaliforniai külvárosokat, annak ellenére, hogy idióták voltak az állam irányítói].

Hogyan mossa meg az arcát, vagy zuhanyozzon, amikor a víz hónapokkal ezelőtt leállt a csöveken? Lehet, hogy mára már büdös lett. Nagyon.

Mit fog tenni, ha az elektromos hálózat elfogyó memória, és az 5G radioaktívvá válik? Amikor nem használhatja a mobiltelefonját senkinek a hívására, csak a Ghostbusters-re?

Hol dobja ki a szemétét, mert a kukás részleg négy hónapja nem vette fel a munkát, és végül csak elfogyott a szemetes zsákja?

Mivel fogja kitörölni a fenekét, amikor felhasználta a Washington Post legutóbbi számát is, mivel több szezonnal ezelőtt elfogyott a WC-papír?

Mondd el, mi történik, amikor szomszédaid fegyverrel betörnek az otthonodba, hogy ellopják azt az utolsó doboz Campbell levest, amelyet az ágyad alatt gyűjtöttél az elmúlt hat hónapban?

Készen áll arra, hogy kivédje a Walking Dead Quackccinált mániákusok barangoló bandáit, akiknek a megerőszakolása után sikerült a szomszédaik gyermekeit kannibalizálni?

Sajnos nem hívhatja a rendőrséget, és nem hívhatja a 911-et, mert egyik telefonja sem működik, és a rendőrséget nemcsak megmentették, hanem ugyanannak a dühös tömegnek a részei, amelyre panaszkodik!

A helyi önkormányzata hova rakja az összes holttestet? Ó, ez így van - nincs helyi önkormányzat, vagy egyáltalán nincs kormány. Ez nem más, mint vágyálom, miközben megpróbálja túlélni a COVID élet utáni rémálmot.

Ennyire progresszív liberális ébredező vagy, aki őszintén hiszi, hogy a jövő most fényesebbnek tűnik? Igazán?

Oké, be kell vallanom. Van egy fényes folt a láthatáron. Ez nem mind végzetes és komor.

A Kínai Kommunista Párt nagyon türelmes. A DNS-ben van. Könnyen várhatnak 10 évet. Kérdezte valaki közületek valaha, hogy az ott élő 1 330 440 000 ember hány százaléka van „oltva” 40%? 30%? 20%? Várni rá …

Ez kevesebb, mint 1%! És ezek voltak a kísérleti nyulak és a laboratóriumi patkányok, amelyekkel Dr. Fauci Virológiai Intézete Wuhanban (Kína) kísérletezett![És az a hír járja, hogy mindannyian „kellemesen” eutanizálták, hogy megakadályozzák a Quackccinációs járvány kitörését!]

FELKÉSZÜLTNEK LENNI

Biztos vagyok benne, hogy Bill Gates, George Soros, Tony Fauci, valamint a Pfizer, a Moderna, a J&J és az Astra-Zeneca vezérigazgatói mindannyian élvezni fogják az Antarktisz föld alatti bunkereit, életükig élelmezési és biztonsági erőkkel, hogy pingvinpörköltet főzzenek. De ha nem tartozik közéjük, akkor fontolóra veheti ezt:

Ha azt tervezi, hogy csodával határos módon képes túlélni az elkövetkezendő kataklizmikus tervezett zombi apokalipszist, hadd adjak néhány őszinte tanácsot:

Legalább öt évnyi deuterium-depleted vizet vásároljon;

Vásároljon legalább három évnyi WC-papírt, és takarékosan használja;

Vásároljon sok konzerv halat és zöldséget, és keressen helyet, ahol elrejtheti vagy eltemetheti őket;

Vásároljon elemlámpákat, elemeket, gyertyákat és gyufákat;

Tanulja meg a cserekereskedelem művészetét, vagy legalább olvasson el róla könyvet;

[Velem ellentétben] tanulja meg, hogyan kell automatikus fegyverrel megvédeni szeretteit és tulajdonát; és:

Ami a legfontosabb, TANULJON MEG KÍNAIUL OLVASNI ÉS BESZÉLNI !

Szóval nagyon sajnálom, ha a hozzászólásom tönkretette a napodat, de ahogy a kiscserkészek szokták mondani [mielőtt engem molesztáltak volna]:!”


Ha tetszett ez a cikk, talán fontolóra vehetné, hogy ADOMÁNYOZZON az ÖRDÖG ÜGYVÉDJE számára. Szerkesztőink teljesen önkéntesen dolgoznak. Olvasóinktól függ, hogy rendszeres vagy egyszeri befizetésekkel segítsék munkánkat.
Adományozni itt lehet. Köszönjük.


Megosztás

Kapcsolódó