Dr Fauci: megszüntettük a szezonális influenzát a maszk viseléssel

Nézzétek meg hogyan hazudik Dr Fauci, amikor meg kell magyaráznia, hogyan tűntek el az egyéb betegség halál okok, mert egyszer csak COVID-ban halt meg mindenki.


Itt láthattok egy korábbi elemzést ami teljesen nyilvánvalóan mutatja, hogy átirányították a "halál" okokat a mindenfele betegségekről COVID-ra.
https://www.bitchute.com/video/1Ri0BEMXC07M/

Ez is egy globális irányelv amit követnek, hogy mindenkit COVID halottként tartanak nyilván, aki teszt pozitív, de talán gyakran meg az sem kell, hanem elég ha rámondjak az orvosok, hogy COVID-os volt. Így csökkent le a szezonális influenzában meghaltak száma közel zéróra.

"hogy ha az orvos azt gyanítja, hogy a Covid-19 közvetlenül vagy akár közvetve szerepet játszott egy ember halálában, azt rögzítenie kell a halotti anyakönyvi kivonaton. Nincs szükség pozitív teszteredményre ahhoz, hogy a halálokok között a koronavírus-fertőzés szerepeljen. "
https://novekedes.hu/elemzesek/mikor-irjak-azt-a-papirra-hogy-az-elhunyt-a-koronavirus-aldozata

A videóban említett Kary Mullis(a PCR teszt megalkotója) idézetet Fauci-ról mint seggfej és egyéb témák láthatok a Spiro jelentésben, többek között arról is beszél Kary Mullis, hogy hogyan jött rá arra, hogy az egész AIDS egy átverés:
https://www.bitchute.com/video/mwTUQz9Q2LZK/

A videóban láthattok egy különleges fotót is, amelyen Dr Fauci együtt van egy olyan díszes társaságban mint: Bill Gates apja, George Soros és David Rockefeller.

Videó


Ha tetszett ez a cikk, talán fontolóra vehetné, hogy ADOMÁNYOZZON az ÖRDÖG ÜGYVÉDJE számára. Szerkesztőink teljesen önkéntesen dolgoznak. Olvasóinktól függ, hogy rendszeres vagy egyszeri befizetésekkel segítsék munkánkat.
Adományozni itt lehet. Köszönjük.


Megosztás
Értékelés:
(0 szavazat)

Kapcsolódó