Még mindig nincs bizonyíték arra, hogy létezik COVID-vírus

Még mindig nincs bizonyíték arra, hogy létezik COVID-vírus. A védőoltások (influenza és COVID oltások) és az influenza névváltoztatása elégséges magyarázat az egészre.

Az FDA eltussolása, amely a Pfizer vakcina jóváhagyásához vezetett

Amint azt az elmúlt évben dokumentáltam, a COVID szakértői vasárnaptól hatféleképpen ellentmondanak önmaguknak. Mint sarlatánok, szánalmas kudarcot vallottak. A saját történetüket sem tudják tisztán tartani.

Egy figyelmes olvasónak köszönhetően egy új bombaüzletre bukkantam.

A saját mércéjük szerint az FDA-nak soha nem lett volna szabad engedélyeznie, hogy a Pfizer COVID vakcináját egyetlen karba lőjék. Az Ügynökség sürgősségi felhasználási engedélye bűncselekmény volt - a saját adataik szerint.

Itt is van.

Az FDA honlapján közzétett dokumentum címe: "Vaccines and Related Biological Products; Advisory Committee Meeting; FDA Briefing Document Pfizer-BioNTech COVID-19 Vaccine".

Keltezése 2020. december 10. A dátumból kiderül, hogy a dokumentumban szereplő összes információ a Pfizer klinikai vizsgálatából származik, amely alapján az FDA engedélyezte a vakcina nyilvános használatát.

Egy kulcsfontosságú idézet a 42. oldalon van elásva: "A teljes vizsgálati populációban a COVID-19 gyanús, de nem megerősített 3410 összes esetéből 1594 a vakcinacsoportban fordult elő, míg 1816 a placebocsoportban [akik sósvizes injekciót kaptak].".

Ezek a sokkoló számok soha nem láttak napvilágot a hírmédiában.

Az összehasonlító számokból kiderül, hogy a vakcina nem volt hatékony a COVID-19 megelőzésében. Semmiképpen sem volt 50%-kal hatékonyabb, mintha egyáltalán nem volt vakcina - ez az FDA sürgősségi felhasználási engedélyének szabványa.

Ahhoz, hogy mindez világos legyen, vissza kell mennem és meg kell magyaráznom a vakcina klinikai vizsgálatának elméletét.

A kutatók feltételezték, hogy a SARS-CoV-2 vírus a világon mindenütt terjed, és a klinikai vizsgálat során néhány önkéntesre is rászáll.

Az egymilliárd dolláros kérdés az volt: hányan fognak megfertőződni a vakcinát kapó emberek közül, és hányan a placebocsoportban?

Ha kiderülne, hogy a vakcinát kapó emberek közül sokkal kevesebben fertőződnek meg SARS-CoV-2 vírussal, a vakcinát sikerként ünnepelnék. Megvédte az embereket a vírus ellen.

De ahogy a fenti számokból látható, egyáltalán nem ez volt a helyzet.

Most pedig elérkeztünk az FDA általam idézett dokumentumában szereplő, létfontosságú menyétkifejezéshez: "gyanús, de meg nem erősített COVID-19 [esetek]".

"Nos, tudja, nem mondhatjuk, hogy ezek TÉNYLEG COVID-19-es esetek voltak. Talán azok voltak, talán nem. Ezek bizonytalanok. Mi szeretnénk, ha a bizonytalanságban maradnának. Különben a klinikai kísérletünknek annyi, és soha nem kapjuk meg a vakcina engedélyét."

Mit jelent az, hogy "feltételezett esetek"? Ez csak azt jelentheti, hogy ezek az emberek mindannyian a COVID-19 definíciójának megfelelő tüneteket mutattak, de nem megerősített esetek, mert... a PCR-tesztjük negatív volt, nem pozitív.

Ha azonban a tesztjeik negatívak lennének, miért neveznék őket "gyanús eseteknek", és nem "NEM ESETEK"-nek?

Valami itt nem stimmel. Az FDA fedezi a téteket, elkeni a vizet, elfedve a tényeket.

Az FDA/CDC szabályai szerint a COVID-19 esete azt jelenti: egy személy tesztje pozitív, és kész.

Így számolják az eseteket.

A Pfizer klinikai kísérletében részt vevő több ezer önkéntes vagy COVID-19-es eset volt, vagy nem. Melyik az?

A hivatalos válasz erre a kérdésre nyilvánvaló: az FDA úgy döntött, hogy az összes ilyen gyanús eset adatait a szemétbe dobja és figyelmen kívül hagyja. Puff. Eltűnt.

Miért mondom ezt?

Mert ha az FDA komolyan odafigyelt volna a több ezer "gyanús esetre", akkor soha nem engedélyezte volna a vakcina nyilvános használatát. Leállították volna a klinikai vizsgálatot, és nagyon mélyreható és kiterjedt vizsgálatot indítottak volna.

Amit nem tettek meg.

Ezt hívják bűncselekménynek.

"De... de ez nem ilyen egyszerű. Ez egy összetett helyzet. Ez egy szürke zóna."

"Nem. Nem az. Ha egy új gyógyszer klinikai vizsgálatát végeznéd, és a vizsgálatban részt vevő néhány ezer ember, aki megkapta a gyógyszert, ennek ellenére megbetegedne a betegség tüneteiben, amelyeket a gyógyszer állítólag gyógyítani hivatott, nem töröltetnéd a vizsgálatot, és nem térnél vissza a tervezőasztalhoz?".

"Úgy érti, ha őszinték lennénk? Ez egy vicc, ugye? Nem vagyunk őszinték. Hát nem érti?"

De igen, értem. Bűnözők vagytok. Gyilkosok.

De várjatok. Van még más is. Az FDA dokumentuma azt is kimondja: "A COVID-19 gyanús esetek száma, amelyek bármely oltást követő 7 napon belül történtek, 409 volt a vakcinacsoportban, szemben a placebocsoport 287 esetével".

Ez robbanásszerű. Közvetlenül az oltás után 409 oltást kapott ember vált "COVID-gyanús esetté". Ez önmagában elég lett volna ahhoz, hogy a klinikai vizsgálatot teljesen leállítsák. De nem volt az.

Sőt, az FDA dokumentuma ezt a 409 esetet egy csúszós megjegyzéssel próbálja mentegetni: "Lehetséges, hogy a COVID-19 gyanús esetek kiegyensúlyozatlansága, amelyek az oltást követő 7 napban jelentkeztek, a vakcina reaktogenitását jelenti, amelynek tünetei átfednek a COVID-19 tüneteivel.".

Látja, a COVID-19 számos klinikai tünete és a vakcina mellékhatásai megegyeznek. Ezért fogalmunk sincs arról, hogy az oltott embereknél kialakult-e a COVID, vagy csak a vakcinára reagáltak. Tehát hagyjuk figyelmen kívül ezt az egész zűrzavart, és tegyünk úgy, mintha nem lenne jelentősége.

Még 2020 áprilisában megjósoltam, hogy az oltóanyaggyártók ezt a stratégiát fogják alkalmazni, hogy megmagyarázzák a klinikai kísérleteik oltóanyagcsoportjaiban előforduló COVID eseteket.

Ezt hívják az adatok meghamisításának. Ez egy módja annak, hogy leírják és figyelmen kívül hagyják a COVID tüneteit a vakcinacsoportban - és ehelyett azt mondják: "A vakcina biztonságos és hatékony".

Az FDA dokumentuma pedig, ahogy fentebb említettem, egyszerűen áthatolhatatlan fátylat borít a Pfizer klinikai kísérletében részt vevő összes önkéntesre azzal, hogy kitalál egy "feltételezett, de meg nem erősített COVID-19-es esetek" nevű kategóriát, és ezeket a kulcsfontosságú adatokat eldobja, hogy soha többé ne is beszéljenek róluk.

Most róluk beszélek. Minden józan ember, ha rájuk néz, arra a következtetésre jutna, hogy a vakcinát soha nem lett volna szabad engedélyezni.

Hacsak nem a csalás, a megtévesztés, a haszonszerzés és az emberi életnek a vakcinán keresztül történő elpusztítása volt és maradt a valódi cél.

Végezetül: Ha vannak "gyanús esetek", és a végső státuszuk egy vizsgálat elvégzésétől függ, akkor elvégezzük a vizsgálatot. Annyiszor végezzük el, ahányszor csak szükséges, amíg a teszt pozitív vagy negatív nem lesz. Ezután minden "gyanús eset" tényleges esetté válik, vagy egyáltalán nem lesz eset.

Talán ezeket a "feltételezett eseteket" a klinikai vizsgálatban tesztelték, és sokuk pozitív lett, ami azt mutatja, hogy tényleges COVID-esetek voltak - de a kutatók hazudtak, és eltitkolták a tényt, hogy tesztelték őket.

Vagy ha tényleg nem akarja tudni, hogy a "gyanús esetek" tényleges esetek-e, akkor nem teszteli őket. Otthagyod őket egy kényelmes limbóban, és leparkolod őket, hogy soha többé ne lássák őket.

Akárhogy is, a helyzet nyilvánvalóan abszurd. A hivatalos szabványok szerint a PCR-teszt dönti el, hogy egy személy eset-e vagy sem. Csak végezze el a tesztet. Azt mondani, hogy "nem tudjuk", nem más, mint átverés és átverés.

Szeretném hallani, ahogy a kutatók megpróbálnak kibeszélni magukat ebből az ügyből. A következőképpen mehetne a beszélgetés:

"Tehát azt mondják, hogy ezt a több ezer COVID-gyanús esetet nem lehetett így vagy úgy megítélni?"

"Így van. A PCR-tesztjeik "meghatározhatatlanok" voltak."

"Ez valami lesújtó dolgot mond magáról a tesztről."

"Nos, néha egyszerűen nem lehet megmondani, hogy pozitív vagy negatív."

"Értem. És ez a 'meghatározhatatlan' eredmény több TÖBBEZER gyanúsított esetben fordult elő."

"Azt hiszem, igen."

"Tudod, csinálhattál volna valami mást is ezekkel a gyanús esetekkel. Egy másik tesztet. Szövettani mintát vehettél volna, és közvetlenebb módon kereshetted volna magát a vírust."

"Nem. Az nem működne."

"Miért nem?"

"Mert... a tényleges vírus..."

"Mert senki sem tudott előállni a tényleges SARS-CoV-2 vírusból származó mintával."

"Igen."

"Akkor mondd csak, mire utal ez? Megmondom, hogy mire utal. Nem tudja bizonyítani a SARS-CoV-2 vírus létezését.

"Mennem kell. Elkések egy megbeszélésről."

"Nem csak egy megbeszélésről késtél el. Igaz, hogy valaki úgy lesz virológus, hogy kivág egy kupont egy képregény hátuljából, és elküldi egy marylandi postafiókba?".

"Egyáltalán nem. Ez felháborító."

"Akkor mi?"

"A postafiók Virginiában van."

 

Jon Rappoport


Ha tetszett ez a cikk, talán fontolóra vehetné, hogy ADOMÁNYOZZON az ÖRDÖG ÜGYVÉDJE számára. Szerkesztőink teljesen önkéntesen dolgoznak. Olvasóinktól függ, hogy rendszeres vagy egyszeri befizetésekkel segítsék munkánkat.
Adományozni itt lehet. Köszönjük.


Megosztás
Értékelés:
(0 szavazat)

Kapcsolódó