A PCR-tesztek kimutatják-e a Covid-19-et?

Tania Bernoff tudós: Az igazság a PCR-tesztekkel kapcsolatban. Kimutatják a Covid19-et?

Tania Bernoff gyógyszeripari vegyész arra figyelmeztet, hogy a PCR-tesztek valójában nem a vírust vizsgálják, hanem nukleotidok igen kis szekvenciáját, amely számos vírusra jellemző lehet… nem komoly klinikai jellemző és sok a téves eredmény, ami azt jelenti, hogy világméretű gyógyszerészeti csalással állunk szemben.

Valójában senkinek sem áll rendelkezésére a teljes vírus génszekvenciája és csak számítástechnikai valószínűségi alapon egészítették ki.

Az állítólagos vakcinával kapcsolatban fel kell tennünk magunknak a kérdést: „Szükség van rá?” Több mint 13 biztonságos gyógyszeres kezelési protokoll áll rendelkezésre az úgynevezett Covid19 tünetegyüttes esetében. Akkor hát miért kell kísérleti vakcinát alkalmazni, amely megváltoztatja a génkifejeződést, amikor vannak biztonságos megoldások is?

Terjesztenünk kell a vakcinával kapcsolatos az igazságot, mert ezeket az információkat a hivatalos médiában cenzúrázzák. Számos érdekről és hatalmas üzletről van szó.

Videó


Ha tetszett ez a cikk, talán fontolóra vehetné, hogy ADOMÁNYOZZON az ÖRDÖG ÜGYVÉDJE számára. Szerkesztőink teljesen önkéntesen dolgoznak. Olvasóinktól függ, hogy rendszeres vagy egyszeri befizetésekkel segítsék munkánkat.
Adományozni itt lehet. Köszönjük.


Megosztás
Értékelés:
(0 szavazat)

Kapcsolódó