Szabad energia, Tesla, DNS-tobozmirigy, krononauták, kultúrák, zenei multiverzum

Az irányítás, a hatalom és az elnéptelenedés pszichológiai, genetikai és spirituális háborúját éljük, amelyet az elit folytat az árnyékból az Emberiség ellen, és ehhez olyan vakcinát használnak, amely módosítja a DNS-t,

mert tudják, hogy a DNS olyan értékes, hogy mély tudást és kapcsolatot kínál nekünk magával az Univerzummal, és bizonyíték van arra, hogy amputálták a tizenkét DNS-szálat, amellyel eredetileg rendelkeztünk, és csak kettő maradt meg, ezért most félnek az emberek millióinak ébredésétől, akik felismerik mindazt, amit tettek velünk.
Ezért rejtették el szándékosan, és ezért nem kerül nyilvánosságra semmi, ami a csillagmezőből származik vagy földönkívüli eredetű, ahogyan a Zéró Pont Szabad Energiára vonatkozóan sem.
A valóságban a Végtelen Szabad Energia az üres tér része, ez egy kimeríthetetlen energia, amely nagy előnyökkel járna számunkra, mégis a káros 5G-vel akarják kiszorítani. A nullponti szabad energiát a nagy zseni, Nikola Tesla fedezte fel, és megöltek néhányat azokból a későbbi tudósokból, akik kifejlesztették azt.
Ezt az energiát ismerték és használták különböző ősi kultúrák, mint például Egyiptomban, Indiában, ahol vannak olyan leletek, amelyek azt bizonyítják, hogy felsőbbrendű technológiájuk volt, amellyel nagyszerű műveket, templomokat, piramisokat építettek... Arra is használták, hogy az egységes mezőben, kvantum- és fraktáluniverzumokban utazhassanak, ahol a Szférák Zenéje rezeg, és ahol a krononauták vagy csillagutazók a Csillagkapuk segítségével a hipertérben mozognak.
Az Alcyon Pleyades által készített videó

Videó


Ha tetszett ez a cikk, talán fontolóra vehetné, hogy ADOMÁNYOZZON az ÖRDÖG ÜGYVÉDJE számára. Szerkesztőink teljesen önkéntesen dolgoznak. Olvasóinktól függ, hogy rendszeres vagy egyszeri befizetésekkel segítsék munkánkat.
Adományozni itt lehet. Köszönjük.


Megosztás
Értékelés:
(0 szavazat)

Kapcsolódó